miercuri, 22 mai 2013

OFERTA IN EXCLUSIVITATE


Oportunitate cumparare apartament 2 camere decomandat, Crangasi - 9 Mai 


vedere living

Va prezentam in exclusivitate un apartament cu 2 camere decomandat, situat in zona Crangasi la etajul 2 al unui imobil cu 4 nivele constructie 1982, pozitionat excelent intr-o zona linistita inconjurat de multe spatii verzi si alei, departe de zgomotul traficului de la bulevard.
Proprietatea intruneste toate calitatile unei resedinte deosebite din toate punctele de vedere. Compartimentarea decomandata, suprafata de 56 mp construiti respectiv 53 mp utili, generozitatea in spatiu atat pentru living cat si pentru dormitor, holul cu posibilitati multiple pentru spatii depozitare, vedere spre zona verde, orientare catre sud-est.
Din punct de vedere al finisajelor interioare, spatiul necesita imbunatatiri, acest aspect reprezentand un real avantaj pentru viitorul proprietar, acesta avand posibilitatea de a-l reamenaja dupa propriul stil. Un avantaj major este accesul facil catre mijloacele de transport in comun, atat RATB cat si metrou, centre comerciale, scoala, gradinita, parc.
Apartamentul dispune de parchet laminat in camere, gresie si faianta in baie si bucatarie, usa metalica, un aparat de aer conditionat. Costurile de intretinere sunt mici, imobilul este foarte bine intretinut iar vecinii sunt civilizati. Apartamentul este pretabil pentru resedinta de familie sau cuplu in cautarea unui camin confortabil si accesibil.
Pretul apartamentului este 54.900 euro.

 Albul Foto:

living




hol



 dormitor



 bucatarie





baie



 balcon


vedere din imobil 


vedere imobil





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu