marți, 21 mai 2013

OFERTA INCHIRIERE SPATIU COMERCIAL - PITESTI



Inchiriere spatiu comercial - Pitesti  



        Va prezentam in exclusivitate o proprietate compusa din spatiu comercial si birouri cu regim de inaltime D+P+2E  si teren aferent in suprafata de 250 mp situata in mun. Pitesti, jud. Arges in zona Calea Craiovei , in imediata apropiere a Magazinului Mr. Bricolage si a statiilor de distributie carburanti Lukoil si Rompetrol.
Imobilul construit in 2001 pe structura din grinzi si stalpi din beton se desfasoara pe o suprafata totala de 816 mp si o suprafata utila de 664 mp ce se imparte in mod egal pe cele patru nivele. Accesul catre fiecare nivel se realizeaza prin intermediul unei scari exterioare din beton placata cu gresie si marginita de o balustrade metalica. Imobilul dispune de toate utilitatile, respectiv instalatii de apa, gaze, canalizare si electrice, toate acestea fiind racordate la retelele orasului. Sistemul de incalzire este compus din patru centrale termice – cate una pentru fiecare nivel - , calorifere din otel si instalatie din cupru. La interior, finisajele constau in pardoseli din gresie si mozaic, faianta, zugraveala cu vopsea lavabila, tamplarie din aluminiu si geam termopan. Compartimentarile interioare au fost realizate din BCA, existand posibilitatea recompartimentarii in functie de necesitatile viitorului chirias. Constructia dispune de aer conditionat, sistem de supraveghere video si locuri de parcare.
Situat intr-o zona comerciala in plina dezvoltare si cu trafic  intens, spatiul extrem de generus din punct de vedere al suprafetelor pe nivele, poate fi utilizat pentru o gama larga de activitati, respectiv sediu de firma, activitati de birou de orice fel, magazine, depozitare (demisol).
Imobilul poate fi inchiriat atat integral cat si pe nivele, contorizarea fiind separat, astfel:
   -         Demisol: 1200 euro/luna;
-          Parter: 1500 euro/luna;
-          Etaj 1: 1200 euro/luna;
-          Etaj 2: 1200 euro/luna.
 

Album foto



vedere parcare






























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu