luni, 13 mai 2013

VANZARE APARTAMENT 2 CAMERE DECOMANDAT - ZONA CRANGASI

vedere living 






Vanzare apartament 2 camere zona Crangasi, situat la etajul 6 al unui imobil cu 8 nivele constructie 1986, pozitionat excelent  pe o strada linistita, adiacenta fata de Calea Crangasi, departe de zgomotul produs de traficul de la bulevard.
Apartamentul, in suprafata totala de 55 mp, are compartimentare decomandata, fiind compus din living, bucatarie inchisa ce beneficiaza de doua spatii de depozitare, existand posibilitatea eliminarii acestora si obtinandu-se astfel un spatiu generos de luat masa, balcon inchis, hol spatios la intrare din care se face accesul in celelalte incaperi, dormitor, baie cu obiecte sanitare noi si finisaje de calitate.
Apartamentul dispune de finisaje precum gresie si faianta in baie si bucatarie, parchet laminat in camere, vopsea lavabila, ferestre cu tamplarie termopan, usa metalica iar ca si dotari putem enumera un aparat de aer conditionat, calorifere din aluminiu, mobilierul existent, foarte bine intretinut, care poate ramane in folosinta viitorului proprietar. Atat instalatia electrica cat si cea sanitara au fost schimbate si exista de asemenea posibilitatea montarii unei centrale termice in apartament (teava de gaze fiind adusa pana la usa apartamentului).
Imobilul a fost reabilitat termic in vara anului 2012, este ingrijit, dispune de doua lifturi, camera de luat vederi la intrarea in scara blocului iar costurile de intretinere sunt foarte mici.
Pretul de vanzare este 59.000 euro negociabil la oferta ferma.


Album foto

living







dormitor





bucatarie




 balcon




 vedere hol



baie




vedere din fata blocului



 vedere imobil 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu