vineri, 14 iunie 2013

Vanzare apartament 3 camere _ Complex Rezidential

Vanzare apartament 3 camere mobilat si utilat in 
Complex Rezidential Exclusivist



Zona: Valea Oltului-Prelungirea Ghencea Sector 6
Pret: 68.500 EUR
Etaj: P/5
Numar camere: 3
Confort: Lux
Compartimentare: decomandat
Suprafata construita: 80 mp
Suprafata utila: 76
Anul constructiei:2012

 Facilitati: - apartament exclusivist
- acces imediat la mijloace de transport in comun
- finisaje de exceptie
- acces cu circuit inchis (bariera)
- parcare inclusa
- acces facil catre centrele comerciale, Mega Image, Profi, Lidl, piata
- investitie 0


Vanzare apartament 3 camere, decomandata, mobilat si utilat, situat in Complex Rezidential Exclusivist, finalizat in anul 2012 la parter/6, avand o suprafata de utila de 76 mp. Imobilul face parte dintr-un ansamblu de 4 blocuri si dispune de amenajari si finisaje de lux precum:

- pardoseli pe suprafete comune si scara de acces placate cu granit si marginite de balustrade de inox si sticla securizata, lampi pe suprafetele comune prevazute cu senzori de prezenta, lift ultramodern "Schindler". Apartamentul are usa metalica, ferestre mari din tamplarie PVC maro "Veka" cu sticla termopan cu 5 camere, securizate, prevazute cu rulouri PVC de cea mai buna calitate, usi interioare celulare cu sticla si tocarie reglabila tip Bella Casa, parchet trafic intens Germania, gresie si faianta-Italia de cea mai buna calitate in bucatarie si bai, centrala termica de apartament "Ariston".
Imobilul este structurat pe cadre de beton armat, placat la exterior cu polistiren de 10 cm dispunand exclusiv de compartimentari din caramida Porotherm, astfel o recompartimentare ulterioara se poate executa cu usurinta.
Apartamentul intruneste toate calitatile unui camin sigur, confortabil, util si cu investitie zero de casa noua.
Accesul imediat la mijlocele de transport in comun, centre comerciale, scoala si gradinita, restaurante, banci si piata sunt doar alte cateva detalii ale unei locatii exclusiviste.
Intrarea in complex se face pe baza de cartela pentru accesul auto, paza, interfon la intrarea in imobil, parcare privata. Apartamentul este pretabil pentru resedinta familie sau cuplu dar si pentru investitie.
Proprietatea se vinde la pretul de 68.500 EUR, negociabil la oferta ferma.

Album Foto













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu