miercuri, 9 octombrie 2013

Inchiriere vila S+P+M zona Serban Voda, pretabila sediu firma


Zona: Central - Bdul.Marasesti

Pret inchiriere: 1200 EUR


Numar camere:5

Confort: Lux

Compartimentare: decomandat

Suprafata construita: 250  mp
Suprafata utila: 180
An constuctie: 2002


 Facilitati:
- zona centrala
- zona linisitita
- acces imediat la mijloace de transport in comun
- locuri de parcare

Va prezentam spre inchiriere o proprietate superba, compusa din 5 camere si dependinte, amplasata pe un teren in suprafata totala de 300 mp cu front stradal de 12 ml, situata intr-o zona linistita in imediata apropiere a bld. Marasesti.
 Imobilul, construit in anul 2002 din beton si caramida portanta, este structurat pe doua nivele, parter si mansarda, are o suprafata totala de 250 mp si 180 mp utili si este compartimentat pe nivele dupa cum urmeaza:

- Parter: living generos, dormitor, bucatarie mobilata, grup sanitar;
- Mansarda: 3 dormitoare, hol de acces, grup sanitar, spatiu de depozitare.

Accesul catre etaj se realizeaza prin intermediul unei scari interioare placate cu marmura si marginita de o balustrada din inox.Imobilul dispune si de o pivnita in suprafata de 27 mp ce poate fi utilizata ca si spatiu de depozitare. De asemenea, beneficiaza si de o curte libera generoasa de cca 200 mp unde se pot parca doua masini.
Ca si finisaje, putem enumera gresie de trafic intens, faianta, parchet laminat in camere, ferestre cu tamplarie PVC de culoare maro inchis, usi interioare din lemn, gratii din fier forjat iar ca si dotari beneficiaza de sistem de incalzire compus din centrala termica proprie pe gaz si calorifere din otel, aer conditionat in fiecare camera, videointerfon, alarma functionala.
  • Fiind amplasat intr-o zona centrala in apropierea mijloacelor de transport in comun, locatia se preteaza perfect pentru sediu de firma.
    Pretul de inchiriere este de 1200 euro/luna, negociabil la oferta ferma.
  •  Modalitate de plata: o luna avans + o luna garantie
  • Disponibilitate proprietate: ImediataETAJ


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu