DESPRE EXCLUSIVE

                               
Serviciile imobiliare prestate de Imobiliare - Exclusive sunt dedicate atat persoanelor care doresc sa isi vanda sau sa isi inchirieze proprietatea cat si celor care sunt in cautarea unei locatii pentru cumparare sau inchiriere.Stim că fiecare client al nostru este unic şi suntem în măsură să-i oferim soluţia care i se potriveşte cel mai bine deoarece abordăm lucrurile din perspectiva clientului, de altfel singura importantă pentru noi .

Ne cladim afacerea in domeniul imobiliar pe trei principii pe care le consideram vitale: asculta, prospecteaza, consiliaza. Aplicam cea mai buna solutie personalizata si potrivita nevoii fiecarui client in parte. Intr-o tranzactie imobiliara esti intotdeauna implicat intre doua parti. Suntem obiectivi si mentinem balanta in echilibru. Pentru ambii clienti noi avem datoria de a conduce tranzactia pana la capat. O tranzactie imobiliara se incheie doar in momentul in care ambii clienti si-au dat acordul de vointa iar la final sunt multumiti de oportunitatea de a vinde/cumpara.

Ascultam in detaliu cerintele, filtram ofertele urmarind si vizionand pentru dumneavoastra locatiile pentru ca mai apoi sa va prezentam doar proprietatatile ce corespund nevoilor dvs., consiliindu-va in alegerea celei mai bune variante, in negocierea si incheierea tranzactiei.
Evaluam impreuna si cu prioritate punctul in care va aflati, ce anume va doriti si daca planul este realizabil avand ca punct de pornire conditiile de piata reale.

Punem la dispozitia dvs. analiza comparativa atat in cazul vanzatorilor, obiectivul fiind pozitionarea corecta in piata a proprietatii cat si in cazul cumparatorilor, avand ca scop oferta corecta pentru cumparare.

Prezentam ofertele din piata rezidentiala cu informatii actualizate pentru a va usura decizia.

Oferim date reale despre preturile tranzactiilor recente din zonele dumneavoastra de interes, pentru evaluarea corecta a unei proprietati din punct de vedere al pretului.

Negociem, lansam si gestionam ofertele pentru cumparator.
Asistam integral procesul incheierii tranzactiei in conditii de siguranta la biroul notarial, asistenta permanenta in relatia cu banca, auditorul energetic si evaluatorul, acolo unde este cazul.
Obiectivul nostru este acela de a va consilia in luarea celei mai bune decizii pentru dumneavoastra.

Exclusiv pentru nevoia ta imobiliara!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu